Image

LC utvecklar och bygger för Ebrex i Örebro

Bygg/Arkitektur För det brittiska företaget Ebrex kommer Logistic Contractor att utveckla och bygga en logistikanläggning på 12 000 kvadratmeter som ska fungera som reservdelslager för Fords verksamhet i Norden.
Publicerad den 17 Augusti 2018
LC utvecklar och bygger för Ebrex i Örebro. Bild: Logistic Contractor
LC utvecklar och bygger för Ebrex i Örebro.

– Anläggningen uppförs enligt LC:s standard och blir en generisk produkt som tilltalar marknaden, säger Patrik Lööv som är affärsutvecklare på Logistic Contractor. Läget i Västra Pilängen i Örebro är mycket attraktivt och expansivt med direkt anslutning till E20. Här finns flera etableringar från andra stora aktörer som Postnord, Lidl samt XXL, som LC tidigare uppfört i två etapper.

LC har förvärvat en större tomt av Örebro kommun än vad som krävs i nuläget eftersom det finns en möjlig expansion på ytterligare 3 000 kvadratmeter i framtidsplanerna. Ett tioårigt avtal har tecknats med Ebrex och de kommer att flytta in i mars nästa år.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM: "Där finns affärsmöjligheterna år 2020"

Bolag För Fastighetssverige ger Savills IM:s Peter Broström och Nicole Tiblom sin bild av vad vi kan förvänta oss av 2020.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY