Image

LC utvecklar och bygger för Ebrex i Örebro

Bygg/Arkitektur För det brittiska företaget Ebrex kommer Logistic Contractor att utveckla och bygga en logistikanläggning på 12 000 kvadratmeter som ska fungera som reservdelslager för Fords verksamhet i Norden.
Publicerad den 17 Augusti 2018
LC utvecklar och bygger för Ebrex i Örebro. Bild: Logistic Contractor
LC utvecklar och bygger för Ebrex i Örebro.

– Anläggningen uppförs enligt LC:s standard och blir en generisk produkt som tilltalar marknaden, säger Patrik Lööv som är affärsutvecklare på Logistic Contractor. Läget i Västra Pilängen i Örebro är mycket attraktivt och expansivt med direkt anslutning till E20. Här finns flera etableringar från andra stora aktörer som Postnord, Lidl samt XXL, som LC tidigare uppfört i två etapper.

LC har förvärvat en större tomt av Örebro kommun än vad som krävs i nuläget eftersom det finns en möjlig expansion på ytterligare 3 000 kvadratmeter i framtidsplanerna. Ett tioårigt avtal har tecknats med Ebrex och de kommer att flytta in i mars nästa år.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige