Image

Lämnar Savills – startar nytt konsultbolag

Bolag Axel Edwall och Filip Alexandersson bryter sig loss från Savills och startar det nya konsultbolaget Panreal inriktat på kommersiella fastighetstransaktioner.
Publicerad den 14 Augusti 2014
Axel Edwall. Bild: Panreal
Axel Edwall. Filip Alexandersson. Bild: Panreal
Filip Alexandersson.

Panreal erbjuder transaktionsrådgivning åt lokala, rikstäckande samt internationella investerare och fastighetsägare vid alla typer av kommersiella fastighetsaffärer inom Sverige.

Axel Edwall var tidigare med och drog igång transaktionsverksamheten på Savills Göteborgskontor. Filip Alexandersson anslöt tätt därefter. Duon har utgjort transaktionsteamet på Savills Göteborgskontor.

– Vi har haft en framgångsrik tid på Savills och känner att vi fått oerhört positiv respons från aktörer på marknaden. Vi har i princip drivit det hela själva och lyckats stå för en stor del av intäkterna på Savills, säger Axel Edwall.

Duon har hittills i år genomfört transaktioner avseende fastigheter i mellersta och södra Sverige och med ett totalt underliggande fastighetsvärde om cirka en miljard kronor.

– Med stor erfarenhet från en större konsultorganisation är vi nu oerhört taggade för detta och ser fram emot att skapa nya affärer på transaktionsmarknaden under Panreal, säger Filip Alexandersson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Panreal på Branschguiden

I vår värld handlar allt om att ge sitt yttersta varje gång. Det är en ovärderlig drivkraft och det enda sättet som vi vill jobba på för att kunna agera som din mest kvalificerade fastighetsrådgivare.

Panreal är en oberoende, partnerägd fastighetsrådgivare specialiserad inom transaktionsrådgivning vid försäljning och förvärv av kommersiella fastigheter och fastighetsbolag på den svenska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till fastighetsägare och investerare. Våra uppdragsgivare utgörs av bland annat bygg- och fastighetsbolag,...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY