Image

Lämnar Hemsö för Hemfosa

Karriär Anna Alsborger har rekryterats som ny transaktionschef i Hemfosa. Hon kommer närmast från motsvarande roll på Hemsö.
Publicerad den 4 Juli 2018

Anna Alsborger har en gedigen erfarenhet från liknande befattningar i såväl noterade som onoterade fastighetsbolag och från transaktionsrådgivning. Hon tillträder i september 2018 och kommer att ingå i Hemfosas koncernledning.

Anna Alsborger kommer närmast från rollen som transaktionschef på Hemsö Fastighets AB, där hon varit verksam i åtta år i olika roller inom transaktion och strategi. Hon arbetade tidigare inom Kungsleden i tre år, bland annat som projektledare inom transaktion och analys. Anna Alsborger var dessförinnan verksam på Catella med transaktionsrådgivning och på EY med fastighetsanalys och värdering.

– Vi är mycket nöjda över ytterligare en strategiskt viktig rekrytering som vi, tillsammans med Caroline Arehult, tillträdande vd i Hemfosa, lyckats genomföra då vi rekryterat Anna Alsborger som ny transaktionschef i Hemfosa. Anna har precis den bakgrund och erfarenhet vi sökt när Stina Lindh Hök valt att ta rollen som COO inklusive ansvaret för transaktioner inom Nyfosa i samband med den tänkta delningen av koncernen i två noterade bolag, säger Bengt Kjell, styrelseordförande i Hemfosa.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY