Image

Lager 157 öppnar i Trollhättan

Uthyrning Köpcentrumet Etage stärker sin position på Överby handelsområde med etablering av Lager 157. Kedjan som har en stark etableringsoffensiv öppnar butik nummer 34 i september.
Publicerad den 19 Mars 2018
Annons
Image

Kedjans modeprodukter till bra priser bidrar till utvecklingen av Etage och stärker Överby handelsområde som är ett av Västsveriges största handelsområden med över 120 butiker.

– Det känns fantastiskt kul att få presentera Lager 157 som ny hyresgäst på Etage. Deras koncept passar väldigt bra in i vår butiksmix och rimmar väl med våra utvecklingsplaner säger Marie Newsome, centerchef på Etage.

Butiken som öppnar i september får egen entré mot parkeringen och en yta på 1 900 kvadratmeter.

– Överby är ett område som växer och vi är jätteglada för att kunna etablera oss på Etage. Vi får en lokal på 1 900 kvadratmeter vilket passar oss perfekt då vi brukar ligga runt 2 000 kvadratmeter. Dessutom får vi en egen entré till byggnaden vilket vi värdesätter, säger Mattias Wik, marknadschef på Lager 157.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisbolag kniper eftertraktat brf-projekt – budade över flera tungviktare

Bostäder Fastighetssverige berättar mer om den eftertraktade tomten i det expansiva området där så väl bostadsbjässar som Balder som Wallenstam, Bonava och JM gick bet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY