Image

Kurt Eliasson går i pension

Bolag Kurt Eliasson går i pension från tjänsten som vd för Sabo. Styrelsen har inlett rekryteringen av en ny vd och Kurt Eliasson arbetar kvar tills ny person är på plats.
Publicerad den 4 December 2015
Kurt Eliasson. Bild: Sabo
Kurt Eliasson.

- Jag har haft fantastiska år på Sabo med allt från nya allbolagen till Kombohusen. Att ha varit med om att utveckla allmännyttan i samarbete med medlemsföretagen har varit en förmån, säger Kurt Eliasson.

Kurt Eliasson fyllde 65 år i våras och tidpunkten för att avisera sin pensionering från Sabo är vald med omsorg. Organisationen har påbörjat arbetet med ett nytt idéprogram och en ny vd kommer ha möjlighet att påverka det arbetet. En ny styrelse för Sabo är på plats sedan i våras och nästa kongress är 2017.

– Kurt Eliasson har arbetat både nationellt och internationellt. Han har betytt oerhört mycket för Sabos utveckling, både när det gäller stöd till medlemsföretagen och det opinionsbildande arbetet för bättre villkor för hyresrätten och allmännyttan, säger Leif Jakobsson, ordförande i Sabo.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY