Image

KunskapsPorten hyr ut i Kristianstad

UTHYRNING KunskapsPorten har träffat ett nytt hyresavtal med högskolan i Kristianstad. Avtalet är på tio år och omfattar cirka 700 kvadratmeter. Lokalerna kommer att användas av programområdet Datateknik.
Publicerad den 10 December 2009

Norra Station är ett kunskaps- och teknikcentrum belägget mitt i Hässleholm, totalt omfattande cirka 12 000 kvadratmeter. På Norra Station blandas akademisk verksamhet med företag och myndigheter. KunskapsPorten äger Norra Station sedan 1 april 2008.

- Högskolan i Kristianstad har expanderat sin verksamhet i Hässleholm och både längden på avtalet och inriktningen utbildningen stärker Norra Stations position som en stark mötesplats för den kompetensuppbyggnad, med närhet alla delar av den dynamiska Skåne-regionen, säger vd Joakim Ollén i en kommentar.

- Med det stora intresse som finns för etableringar på Norra Station finns förutsättningar för att gå vidare med kommande etapper, med slutmålet att fördubbla nuvarande yta, säger Joakim Ollén.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige