Image
Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden.
Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut sista 2 000 kvadratmeterna i Högsbofastighet

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett tioårigt hyresavtal på 2 000 kvadratmeter i Högsbo, Göteborg med Brick Gym. Därmed är Kungsledens fastighet 27:9 i Högsbo om totalt 9 300 kvadratmeter fullt uthyrd.
Publicerad den 5 Februari 2020
Annons
Image

Det nya gymmet öppnar i september och avtalet löper i tio år. Fastigheten är nu fullt uthyrd till ett årligt hyresvärde om cirka tolv miljoner kr.
– Det är mycket glädjande att vår fastighet i Högsbo nu är fullt uthyrd. Denna mix av hyresgäster kommer att bidra till att skapa ett område med liv och rörelse dygnet runt. Ett nytt gym i kombination med tidigare tecknade avtal med padel och skola är till stor glädje för samtliga hyresgäster, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef Göteborg/Malmö på Kungsleden.

Området ligger centralt och präglas av entreprenörsanda och många nya företagsetableringar. Bland övriga hyresgäster återfinns gymnasieskolan Peabskolan, som utbildar träarbetare, murare, anläggnings- och betongarbetare och PDL Group som ska skapa en av norra Europas största arena för padeltennis.
– Det känns fantastiskt att öppna en unik förstklassig träningsanläggning i Högsbo och extra kul att ligga i anslutning till PDL center. Detta blir en mötesplats där personer kan träffas, träna och trivas tillsammans. Vi bygger en träningsupplevelse, säger Owe Grüneberger grundare av Brick gym.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Grönt ljus för Castellums polishusplaner

Bolag Fastighetsjättens mål om att ersätta GP:s gamla tryckeri med ett nytt polishus ser ut att gå i lås.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY