Image
Västerås.
Västerås. Bild: Västerås stad

Kungsleden hyr ut i Västerås

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett nytt hyresavtal med Kidsbrandstore om 7 200 kvadratmeter i Örjan-området, Västerås. Hyresavtalet löper på sju år och har ett sammanlagt hyresvärde om drygt 49 miljoner kronor.
Publicerad den 5 Februari 2019
Annons
Image

Hyresavtalet avser cirka 7 200 kvadratmeter lager och kontor i fastigheten Örjan 1, i det numera eftertraktade Örjan-området, med god tillgänglighet till E18. Beräknad inflyttning sker 1 juni 2019.
– Detta skapar möjligheten för oss att kunna ta nästa steg och utveckla vår verksamhet för att säkerställa fortsatt tillväxt både i Norden och i Europa, säger Mikael Arnåsen, vd för Kidsbrandstore.
– Vi välkomnar Kidsbrandstore tillbaka till oss på Kungsleden och till Örjan-området. Det känns spännande att få följa deras fortsatta utveckling och få bidra till deras affär, säger Mats Eriksson, fastighetschef Mälardalen på Kungsleden.

Kidsbrandstore flyttar in i en del av den yta som ABB lämnat.
– Ett stort intresse har visats, för både område och de vakanta ytorna. Nu har vi flera förhandlingar som ligger i en slutfas och vi räknar med att kunna fylla de resterande cirka 14 000 kvadratmeter med nya verksamheter innan sommaren, säger Mats Eriksson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY