Image
Västerås.
Västerås. Bild: Västerås stad

Kungsleden hyr ut i Västerås

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett nytt hyresavtal med Kidsbrandstore om 7 200 kvadratmeter i Örjan-området, Västerås. Hyresavtalet löper på sju år och har ett sammanlagt hyresvärde om drygt 49 miljoner kronor.
Publicerad den 5 Februari 2019

Hyresavtalet avser cirka 7 200 kvadratmeter lager och kontor i fastigheten Örjan 1, i det numera eftertraktade Örjan-området, med god tillgänglighet till E18. Beräknad inflyttning sker 1 juni 2019.
– Detta skapar möjligheten för oss att kunna ta nästa steg och utveckla vår verksamhet för att säkerställa fortsatt tillväxt både i Norden och i Europa, säger Mikael Arnåsen, vd för Kidsbrandstore.
– Vi välkomnar Kidsbrandstore tillbaka till oss på Kungsleden och till Örjan-området. Det känns spännande att få följa deras fortsatta utveckling och få bidra till deras affär, säger Mats Eriksson, fastighetschef Mälardalen på Kungsleden.

Kidsbrandstore flyttar in i en del av den yta som ABB lämnat.
– Ett stort intresse har visats, för både område och de vakanta ytorna. Nu har vi flera förhandlingar som ligger i en slutfas och vi räknar med att kunna fylla de resterande cirka 14 000 kvadratmeter med nya verksamheter innan sommaren, säger Mats Eriksson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige