Image
Kungsledens Oxel i Norrköping.
Kungsledens Oxel i Norrköping. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut i Norrköping

Uthyrning Norrköpings kommun, Fläktgroup och Lundgrens el flyttar in på ytor om totalt cirka 1 100 kvadratmeter i Kungsledens Oxel i Norrköping. Uthyrningarna motsvarar ett årligt hyresvärde om drygt 2,4 miljoner kronor.
Publicerad den 17 Februari 2020

– Oxelbergen är en fastighet med ett bra läge i en stimulerande miljö som passar väldigt bra för oss som ett modernt elföretag, säger Henrik Hermansson, ägare på Lundgrens el.

– Det fortsatta intresset för Oxel är en bekräftelse på att det pågående moderniserings- och förädlingsprojektet är lyckat. Vår målsättning är att Oxelbergen-kvarteret ska bli en attraktiv och inspirerande arbetsplats för våra hyresgäster och deras anställda, med ett fokus på hållbarhet, bland annat kommer fastigheten förses med el från en ny solcellsanläggning och parkeringar utrustas med laddstationer för elbilar, säger Mats Eriksson, regionchef Västerås/Mälardalen på Kungsleden.

Fastigheten marknadsförs under konceptet "Feel Good Working". Med konceptet "Feel Good Working" vill Kungsleden skapa en attraktiv och hållbar plats som inspirerar människor och uppmuntrar till en aktiv livsstil. Konceptet innebär bland annat att fastigheten kommer att erbjuda smarta lösningar, gemensamma sammanträdesrum, lounge, kaffebar och en inspirerande utomhusmiljö.

Kungsleden moderniserar och förädlar totalt cirka 5 900 kvadratmeter uthyrningsbar kontorsyta i fastigheten. Inflyttning planeras ske under andra kvartalet 2020.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige