Image

Kungsleden hyr ut i Danderyd och på Kungsholmen

Uthyrning Kungsleden har tecknat nya hyresavtal i Danderyd och på Västra Kungsholmen dit man också flyttar huvudkontoret i höst.
Publicerad den 23 Juni 2015
Kungsleden hyr ut till Mama Mia, Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning, i fastigheten Lustgården 12 på Kungsholmen. Kungsleden flyttar även huvudkontoret till huset i höst.  Bild: Kungsleden
Kungsleden hyr ut till Mama Mia, Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning, i fastigheten Lustgården 12 på Kungsholmen. Kungsleden flyttar även huvudkontoret till huset i höst.

Kungsleden AB har nyligen hyrt ut över 2 000 kvadratmeter på Vendevägen 87 i Danderyd norr om Stockholm. Bland hyresgästerna märks På i Stockholm AB som hyr 843 kvadratmeter och E3K/E2N som hyr 897 kvadratmeter. Båda hyresgästerna flyttar från mindre lokaler i Kungsledens bestånd i Danderyd Kontor.

– Vi är väldigt glada att återigen kunna hjälpa våra kunder att hitta nya lokaler när deras behov ändras. Detta blir den fjärde lokalen som På i Stockholm flyttar till inom Danderyd Kontor och är därmed ett tydligt exempel på styrkan i vår klusterstrategi, säger Fredrik Lindén, uthyrare på Kungsleden.

Även Mama Mia, Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning, har tecknat ett sjuårigt hyresavtal om 700 kvadratmeter i fastigheten Lustgården 12 på Västra Kungsholmen. Tillsammans med Mama Mia genomför Kungsleden anpassningar av lokalerna från kontor till vårdverksamhet. Etableringen är Mama Mias sjätte i Stockholmsområdet.

– Det är glädjande att få välkomna Mama Mia som hyresgäst hos Kungsleden. Mama Mia blir ett viktigt inslag i stadsdelen Stadshagen som håller på att utvecklas till en ny pärla i Stockholms innerstad. Att de dessutom blir grannar med oss när vi flyttar in i samma fastighet i september känns extra roligt, säger Suzanne Nobel, uthyrare på Kungsleden.

– Stadshagen är ett område som vuxit med både bostäder och arbetsplatser och det känns väldigt roligt att Mama Mia och To Care nu kan flytta in i ljusa och luftiga lokaler på Warfvinges väg för att erbjuda alla i området en närhet till både mödravård, barnhälsovård och vårdcentral, säger Eva Laurin, vd Mama Mia.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige