Image

Kungsleden gör ny uthyrning – upp i 50 procent i Värtahamnen

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett nytt hyresavtal med Vision i fastigheten Rotterdam 1 om cirka 3 300 kvadratmeter. I och med det har bolaget uppnått en uthyrningsgrad om 50 procent och projektet går nu in i ett genomförandeskede. Uthyrningen till Vision innebär att Kungsleden det senaste året totalt hyrt ut 9 400 kvadratmeter med en årlig hyresvolym på cirka 28 miljoner kronor.
Publicerad den 5 December 2018
Kungsleden upp i 50 procent i Värtahamnen. Bild: Kungsleden
Kungsleden upp i 50 procent i Värtahamnen.

I hjärtat av den nya stadsdelen Värtahamnen utvecklar Kungsleden fastigheten Rotterdam 1 till "The Rotterdam District". Under första kvartalet 2019 börjar arbetet med att bygga om fasad och entréer för att skapa ett modernt och harmoniskt uttryck, ombyggnad av den entréerna utmed Hangövägen och den befintliga restaurangen bidrar till att skapa en aktiv bottenvåning i linje med stadsdelens utvecklingsplaner.
– Värtahamnen kommer få en helt ny skepnad under de kommande åren och det ligger helt i linje med Kungsledens vision om att skapa attraktiva och hållbara platser som berikar människors arbetsdag. Vi är glada över att våra hyresgäster vill vara med oss på denna spännande resa, säger Christina Lindblom, marknadsområdeschef på Kungsleden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige