Image

Kungsleden förstärker med två nya marknadsområdeschefer

Bolag Kungsleden förstärker sin position i Mälardalen och rekryterar Thomas Lundin och Catarina Lundén som marknadsområdeschefer för klustren Västerås City respektive Finnslätten i Västerås.
Publicerad den 28 Mars 2017
Thomas Lundin. Bild: Kungsleden
Thomas Lundin. Catarina Lundén. Bild: Kungsleden
Catarina Lundén.

Kungsleden är den största kommersiella fastighetsägaren i Västerås med 575 000 kvadratmeter uthyrbar yta där 236 000 kvadratmeter ingår i området Finnslätten och 153 000 kvadratmeter i Västerås City.

Förvaltningsområde Mälardalens rekryteringar är ett led i Kungsledens övergripande strategi om att förstärka den lokala närvaron i strategiskt viktiga områden. Det innebär bland annat att fler marknadsområden inrättas med lokalt förankrade marknadsområdeschefer, förvaltare, uthyrare och tekniska förvaltare.

– Vi är mycket glada att hälsa Catarina och Thomas välkomna i den strategiskt viktiga rollen som marknadsområdeschef. Jag är övertygad om att deras gedigna erfarenhet kommer att stärka Kungsledens ledande position i Mälardalen och utveckla vårt erbjudande gentemot våra lokala kunder ytterligare, säger Mats Eriksson, fastighetschef Mälardalen hos Kungsleden.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Kungsleden som har gjort en imponerande resa de senaste åren när det gäller att gå över till långsiktigt ägande och utveckling av fastighetsbeståndet. Det är motiverande att vara del av ett framgångsrikt team för Västerås största fastighetsägare i en av Sveriges starkaste tillväxtorter, säger Catarina Lundén.

– Det ska bli spännande att utveckla klustret Västerås City och skapa ett än mer attraktivt erbjudande för nya och nuvarande hyresgäster. Jag ser också fram emot att bidra med mina erfarenheter till teamet i Västerås och att vara en del av Kungsledens företagskultur med värdeord som professionalism, omtanke och glädje, säger Thomas Lundin.

Catarina Lundén kommer närmast från Ica Fastigheter AB. Tidigare har hon arbetat på Aspholmen Fastigheter AB (i dag Castellum). Thomas Lundin kommer närmast från Castellum och har dessförinnan bland annat jobbat för Jernhusen.

Catarina Lundén tillträdde sin tjänst på Kungsleden den 27 mars och Thomas Lundin kommer att tillträda den 18 april.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige