Image

KPMG flyttar sitt huvudkontor till Klara C

Uthyrning KPMG flyttar sitt huvudkontor till Vasakronans projektfastighet Klara C på Vasagatan 16 i Stockholm.
Publicerad den 4 Juni 2015
KPMG flyttar till Klara C. Bild: Vasakronan
KPMG flyttar till Klara C.

KPMG har tecknat ett sjuårigt kontrakt om 8 300 kvadratmeter.

Klara C genomgår för närvarande en totalrenovering och intresset för fastigheten är, på goda grunder, mycket stort. Fastigheten erbjuder kontorslokaler, restauranger och butiker i toppstandard och med omedelbar närhet till alla tänkbara kommunikationer.

- Klara C är en fin produkt och vi för diskussioner med flera intressenter. Att KPMG nu valt Klara C är så klart väldigt kul. Tillsammans har vi tagit fram en kontorslösning som kommer att stötta deras arbetssätt och fungera optimalt för deras behov och verksamhet, säger Per Thiberg, chef fastighetsutveckling och uthyrning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

KPMG på Branschguiden

Bygg- och fastighetsmarknaden är i förändring. Utvecklingen aktualiserar nya frågeställningar. Utifrån vår erfarenhet som revisorer och rådgivare till branschen bidrar vi till att utveckla våra kunders affärer. Vår styrka är vårt nätverk av svenska och internationella specialister inom bygg- och fastighetsbranschen.

Intresset för bygg- och fastighetsmarknaderna ökar. Den historiskt höga avkastningen från fastighetsinvesteringar attraherar investerare. Marknaden internationaliseras snabbt. Riskvilligt kapital söker sig till allt fler och allt mer transparenta nationella m...

Läs mer om KPMG på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige