Image
Anders Persson, Arbetsförmedlingen, Lisa Lindström, Doberman och Torbjörn Ericsson, Bankgirot.
Anders Persson, Arbetsförmedlingen, Lisa Lindström, Doberman och Torbjörn Ericsson, Bankgirot.

Kontorsfokus på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Prisutdelningen i Fastighetssveriges utmärkelse Sveriges Snyggaste Kontor kommer att föregås av två intressanta kontorspunkter – en om kreativitet på kontoret och en om stora kontorshyresgästers prioriteringar.
Publicerad den 28 Oktober 2016

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm hålls på Grand Hotel den 16 november. Du anmäler dig här.

Dagen innehåller bland annat ett intressant kontorsblock, som avslutas med prisutdelningen i succétävlingen Sveriges Snyggaste Kontor, under ledning av juryordföranden Gert Wingårdh.

Före prisutdelningen kommer företrädare för två aktörer som under året har skrivit hyreskontrakt för nya lokaliseringar av sina huvudkontor; Torbjörn Ericsson, vd på Bankgirot och Anders Persson, förvaltningsdirektör på Arbetsförmedlingen.

Bankgirot lämnar efter 30 år Globenområdet och flyttar till våren till Liljeholmen där de hyr 7 000 kvadratmeter av Atrium Ljungberg. Arbetsförmedlingen tecknade nyligen kontrakt med Humlegården om 18 000 kvadratmeter i nyproduktionen Grow i Solna strand, dit de flyttar år 2019.

De båda berättar om hur de genomförde sina lokalsökningsprocesser och vilka parametrar som var viktigast.

Sedan kommer en inspirerande intervju med Lisa Lindström, vd och grundare av den prisbelönta digitala designbyrån Doberman, som är känt för att med innovativa grepp skapa kreativitet på arbetsplatsen. Hur gör Lisa Lindström för att skapa kreativitet på kontoret? Hur skapas en innovationskultur?

Bland de övriga talarna på Fastighetsmarknadsdagen Stockholm återfinns bland andra Sven-Olof Johansson, Ilija Batljan, Annika Winsth, Peter Wågström och Technopolis färgstarke vd Keith Silverang.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige