Image
Carl Petre, Mikael Hasselberg och Per Liljenfeldt bildar tillsammans bolaget Grandab Management.
Carl Petre, Mikael Hasselberg och Per Liljenfeldt bildar tillsammans bolaget Grandab Management. Bild: Grandab

Konsulttrio bildar managementbolag

Bolag Mikael Hasselberg, Per Liljenfeldt och Carl Petre har tillsammans bildat det nya bolaget Grandab Management. Hasselberg och Liljenfeldt kommer från Fasticon och Carl Petre från Newsec.
Publicerad den 21 Augusti 2013
Mikael Hasselberg. Bild: Grandab
Mikael Hasselberg. Carl Petre. Bild: Grandab
Carl Petre. Per Liljenfeldt. Bild: Grandab
Per Liljenfeldt.

Grandab Management är ett bolag som arbetar med att identifiera, förvärva, utveckla och förvalta fastigheter tillsammans med investerare och samarbetspartners.

Bolaget anlitas av fastighetsägare som ser styrkan och mervärdet i att ha en lokal Asset Manager som kontinuerligt bearbetar marknaden efter fastigheter där potential till värdeökning, genom aktiv utveckling och förvaltning, finns.

Bolaget ägs och drivs av Mikael Hasselberg, Carl Petre och Per Liljenfeldt, vilka har en gedigen och mångårig erfarenhet av förvärv, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, lokaluthyrning, upphandling samt affärs- och organisationsutveckling.

Mikael Hasselberg kommer närmast från tjänsten som regionchef på Fasticon i Göteborg.

Mikael Hasselberg har tidigare, bland annat, varit vd på Newsec Asset Management under cirka tio års tid.

Carl Petre kommer senast från rollen som uthyrningsansvarig på Newsec Asset Management i Göteborg. Carl Petre har även bred erfarenhet från kommersiell- och bostadsförvaltning.

Per Liljenfeldt är i dagsläget anställd som organisations- och upphandlingskonsult på Fasticon i Göteborg.

- Det känns fantastiskt kul att starta en ny resa och att få göra det med kompetenta partners gör ju det extra spännande. Jag är övertygad om att det kan göras fler affärer om det lokala nätverket tas tillvara. Vi startar i Göteborg och har ambitioner att utveckla verksamheten på andra orter och med fler partners, säger Mikael Hasselberg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

En koncern med starka varumärken

I Fasticon-koncernen ingår Fasticon Kompetens, Fasticon Advisors, STF Ingenjörsutbildning, BFAB och TalangAkademin.

Fasticon Kompetens matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag.

Fasticon Advisors fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling samt ägande- och lokalförsörjningsfrågor inom fastighetssektorn.

STF erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling inom el-produktion, el-distribution, industri, IT & Telekom samt kvalitet...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Linköpings expansiva planer – helt ny stadsdel

Bygg/Arkitektur Planerna på en helt ny stadsdel i Linköping blir nu allt mer konkreta. Första etappen ska resultera i en stadsdelsnod med innerstadslik bebyggelse som kommer ge ett stort tillskott av bostäder till den expansiva staden. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY