Image

Koncernledningen i Wallenstam utökas

BOLAG Koncernledningen i Wallenstam AB utökas med ytterligare en person. Finansdirektör Ulf Ek ingår återigen i koncernledningen.
Publicerad den 4 December 2008

Ulf Ek, 59, har varit finansdirektör för Wallenstam sedan 2004, och satt med i koncernledningen mellan 2004 och 2007. Sedan organiserades ledningen om.

- Det fanns flera olika personer från administrationen i koncernledningen. 2004 ändrades detta och organisatoriskt hamnade jag under Marie Ideström som är administrativ direktör. Jag har ändå jobbat på ungefär samma sätt, men för att det ska bli formellt riktigt nu så ska jag ingå i ledningsgruppen igen. Och det är ju trevligt, säger Ulf Ek till Fastighetssverige.

- Vi har under något års tid haft en relativt liten koncernledning. När vi nu har utökat koncernledningsgruppen med Ulf kan vi alla på ett ännu enklare och bättre sätt ta del av hans specialistkompetens inom bolaget, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Wallenstams koncernledning består nu av:
Hans Wallenstam, vd.
Thomas Dahl, vice vd och vd för affärsområdet Företag.
Mathias Aronsson Metzner, vice vd och vd för affärsområdet Bostad.
Benny Olsson, vice vd och vd för fastighetsutvecklingsorganisationen.
Marie Ideström, administrativ direktör.
Ulf Ek, finansdirektör.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige