Image

Kommunikationschefen lämnar Jernhusen efter meningsskiljaktigheter

Bolag Ingrid Christensson, sedan 1 januari 2014, kommunikationschef på Jernhusen, lämnar bolaget efter att hon och vd Kerstin Gillsbro har kommit fram till att de inte har samma syn på hur kommunikationsarbetet ska utvecklas.
Publicerad den 5 Maj 2015

– Ingrid har, under sin tid på Jernhusen, framgångsrikt utvecklat bland annat det sätt vi kommunicerar vår hållbarhet. Jag vill tacka Ingrid för hennes insatser, och önskar henne all lycka till i framtiden, säger Kerstin Gillsbro.

– Min tid på Jernhusen har varit mycket spännande och utvecklande, och jag är tacksam över att ha fått arbeta med så kompetenta kollegor, såväl på kommunikationsavdelningen som på hela bolaget, säger Ingrid Christensson.

Till tillförordnad chef för Jernhusens kommunikation har Åsa Dahl, chef för affärsområde Depåer, utsetts. Rekryteringen av Christenssons efterträdare har inletts.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Property Matchmaking med Relier

Presenteras av Relier Real Estate Advisor

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY