Image
Bild: Megnus

Knall av Mengus – rekryterar från Catella

Bolag Mengus, som förvaltar fastighetsfonderna Mengus 2016 och Mengus 2019, rekryterar Gustaf Knall från Catella.
Publicerad den 14 Oktober 2019

Gustaf Knall börjar på Mengus som Associate och förstärker teamet ytterligare när den nya fonden Mengus 2019 inleder sin investeringsperiod. Han kommer närmast från Catella där han har arbetat med fastighetsrelaterad transaktions- och kapitalmarknadsrådgivning.
– Efter fyra lärorika och roliga år på Catella ville jag söka mig till fastighetsägarsidan och Mengus var mitt förstaval, säger Gustaf Knall. Jag är stolt över att ha fått Mengus förtroende och jag ser fram emot att få växa med firman.
– Gustaf har en väldigt hög kapacitet och därtill ett starkt driv, säger Per Niklasson, vd för Mengus. Han blir direkt en viktig spelare i vårt team med både sin bredd och spets.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunen behöver investera en miljard – kan sälja Saltsjöbad

Ekonomi/Finansiering Ystad kommun behöver investera närmare en miljard kronor det närmsta året – men några lån för att finansiera det hela är inte aktuellt. I slutet av november kommer därför partierna i kommunen att samlas för att diskutera vilka kommunala fastigheter som skulle kunna säljas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY