Image

Klövern tecknar långt avtal med Stay At i Kista

Uthyrning Klövern har tecknat ett hyresavtal med Stay At Hotel Apart AB avseende ett lägenhetshotell med cirka 170 rum i Kista.
Publicerad den 5 Juni 2015
Rutger Arnhult. Bild: David Schmidt
Rutger Arnhult.

Avtalet omfattar cirka 7 300 kvadratmeter och sträcker sig över 20 år. Byggnaden i fråga, som utgör en del av fastigheten Helgafjäll 2, kommer att totalrenoveras. Stay At beräknas flytta in i augusti 2016.

- Vi ser fram emot att utöka vår kapacitet i Kista samt fullborda vårt koncept i nya lokaler tillsammans med Klövern. Här möjliggörs det för oss att skapa en mötesplats och atmosfär där vi genom passion, omtanke och kompetens kan erbjuda vad vi tror är framtidens boende, säger Stay At Hotel Aparts vd Daniel Stendahl.

- Vi är glada att kunna erbjuda Stay At nyrenoverade skräddarsydda lokaler. Vi tror att det nya lägenhetshotellet kommer att vara ett viktigt tillskott till den fortsatta utvecklingen av Kista, säger Rutger Arnhult, vd på Klövern.

Annordia har varit rådgivare till Klövern.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annordia på Branschguiden

Det var passionen för hotell som startade Annordia. 25 år senare är vi stolta över att räknas som en av Nordens ledande rådgivningsbyråer för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter.
Som fullservicebyrå hjälper vi våra uppdragsgivare under investeringscykelns alla faser. Från marknadsanalys och konceptutveckling, till hyresbedömning, operatörsupphandling samt försäljning.

Våra kunder utgörs framförallt av fastighetsägare, kommuner, banker och investerare. Tillsammans med dem har vi haft förmånen att medverka i många av Nordens största hotellprojekt och t...

Läs mer om Annordia på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige