Image
Klövern hyr ut till Netonnet.
Klövern hyr ut till Netonnet. Bild: Klövern

Klövern tecknar hyresavtal med Netonnet i Norrköping

Uthyrning Klövern har tecknat ett femårigt hyresavtal med Netonnet avseende cirka 2 900 kvadratmeter butik samt ytterligare ett avtal avseende 1 000 kvadratmeter separat lageryta, som hyrs på ett år i taget, i fastigheten Kondensatorn 1 i Ingelstaområdet i Norrköping. Tillträde av butiksytorna sker i slutet av det fjärde kvartalet 2020.
Publicerad den 3 September 2020

– Vi är glada och stolta över att Netonnet valt att etablera sin butik i fastigheten och uthyrningen går helt i linje med visionen för fastigheten där allt fler publika verksamheter inryms såsom Friskis & Svettis, Busfabriken och Ahlsell, säger Theresa Schatzl, kommersiell fastighetsförvaltare, Klövern Norrköping.

Fastigheten har en historia som en av Ericssons fabriker för bland annat kretskortstillverkning och är ett landmärke i Norrköping. En exteriör ansiktslyftning samt en ny solcellsanläggning kommer att stå klar under hösten och fler spännande utvecklingsmöjligheter planeras.

Det nystartade bygg- och rådgivningsföretaget E2C i Linköping/Norrköping/Finspång har fått i uppdrag att ansvara för en totalentreprenad när 3000 kvadratmeter i Erikssons gamla industrilokaler vid Ståthögaleden i Norrköping ska omvandlas till en elektronikbutik.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige