Image

Klövern köper av Sigillet i Mölndal

Transaktioner Klövern förvärvar fastigheten Mölndal Stockrosen (Höganäshuset) i Mölndal. Det underliggande fastighetsvärdet är cirka 52 miljoner kronor.
Publicerad den 3 December 2014
Klövern köper fastigheten Mölndal Stockrosen i Mölndal av Sigillet. Bild: Sigillet
Klövern köper fastigheten Mölndal Stockrosen i Mölndal av Sigillet.

Fastigheten ligger på Norra Ågatan 40 i Mölndal och har en total uthyrbar area på drygt 3 000 kvadratmeter. Största hyresgäst är Höganäs Kakel. Fastigheten, som är fullt uthyrd, tillträddes i går.

Sigillet köpte fastigheten 1998 och har under innehavandeperioden låtit genomföra omfattande om- och tillbyggnationer och fastigheten har i dag en genomgående mycket hög standard.

Sigillets rådgivare i affären var Panreal och Wistrand var juridisk rådgivare. MAQS har varit rådgivare till Klövern.

Klövern köper även en fastighet i Norrköping om cirka 900 kvadratmeter till ett underliggande fastighetsvärde om cirka fyra miljoner kronor. De båda fastigheterna som Klövern har förvärvat utgörs av kontor, butiks- och lagerytor.

Samtidigt säljer Klövern fastigheten Hammaren 1 i Karlskrona för 23 miljoner kronor. Fastigheten frånträddes den 1 december.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Panreal på Branschguiden

I vår värld handlar allt om att ge sitt yttersta varje gång. Det är en ovärderlig drivkraft och det enda sättet som vi vill jobba på för att kunna agera som din mest kvalificerade fastighetsrådgivare.

Panreal är en oberoende, partnerägd fastighetsrådgivare specialiserad inom transaktionsrådgivning vid försäljning och förvärv av kommersiella fastigheter och fastighetsbolag på den svenska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till fastighetsägare och investerare. Våra uppdragsgivare utgörs av bland annat bygg- och fastighetsbolag,...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY