Image
Rutger Arnhult.
Rutger Arnhult. Bild: Klövern

Klövern hyr ut 4 400 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning Klövern tecknar två hyresavtal i Köpenhamn.
Publicerad den 21 Januari 2019

Klövern har tecknat ett hyresavtal med AP Pension avseende cirka 3 500 kvadratmeter kontorsyta i den nyligen förvärvade fastigheten på Amerika Plads i Köpenhamn. Inflyttning beräknas ske den 1 april 2019.

Ett hyresavtal har även tecknats med TUI Danmark avseende cirka 970 kvadratmeter kontorsyta i det så kallade Codan-huset på Gammel Kongevej i Köpenhamn. Inflyttning beräknas ske den 1 mars 2019.

– Vi ser fram emot att få välkomna AP Pension och TUI Danmark till moderna och effektiva kontorslokaler. Det är samtidigt glädjande att vår etablering av en egen organisation på plats i Köpenhamn nu börjar resultera i uthyrningar, säger vd:n Rutger Arnhult.

Klövern äger sju fastigheter i Köpenhamn med en total uthyrningsbar yta uppgående till cirka 93 000 kvadratmeter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige