Image

Klart för inflyttning i Södercity

Bygg/Arkitektur Serneke har nu färdigställt köpcentrumet Södercity i Kungsbacka. Handelsstaden får därmed ytterligare ett handelshus på 6 000 kvadratmeter där Willys, Nordic Wellness, Blomsterlandet och Kronans Apotek flyttar in.
Publicerad den 2 Mars 2016
Klart för inflyttning i Södercity i Kungsbacka. Bild: Serneke
Klart för inflyttning i Södercity i Kungsbacka.

I höstas satte Serneke spaden i marken för det nya köpcentrumet i södra Kungsbacka. Trots tajt tidplan har Serneke hunnit klart i tid och Södercity är nu redo för att hyresgästerna ska flytta in. I fredags överlämnades lokalerna till ägaren Adapta Fastigheter.

- Projektet har flutit på bra och vi har lyckats få klart köpcentrumet på kort tid utan att tumma på kvaliteten. Slutresultatet blev fint, det har lagts lite extra krut i projektet på att få till en estetiskt tilltalande byggnad, säger Niklas Olsén, arbetschef på Serneke.

- Tillsammans med Sernekes kompetenta och engagerade medarbetare har vi skapat en fin handelsplats. Jobbet blev klart på avtalad tid och med utmärkt kvalitet. Vi är glada över att kunna erbjuda våra hyresgäster dessa fina lokaler, säger Per Thörnqvist vd på Adapta Fastigheter AB.

Södercity slår upp portarna i slutet på mars. I samarbete med Adapta bygger Serneke även handelshus Borgås i Kungsbacka som också det ska stå klart under 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige