Image

Kineser hyr av Fastpartner

SVERIGE Fastpartner hyr ut hela sin fastighet Märsta 15:3 till Dala Berg AB somm upplåter delar av fastigheten till en kinesisk tillverkare av entreprenadmaskiner.
Publicerad den 21 Januari 2008

SANY International Ltd är en kinesisk tillverkare av entreprenadmaskiner som väghyvlar, vältar, betongklumpar med mera. Dala Berg AB som är en av de ledande på anläggningsmarknaden i Mellansverige har etablerat SANY Sweden AB för att sälja SANY produkter i Sverige.

Dala Berg AB tillträdde fastigheten vid årsskiftet 2008.

Parker Hannifin AB tecknar samtidigt avtal om ett nytt huvudkontor för sin verksamhet med 1450 kvadratmeter kontor i kvarteret Rånäs 1 i Lunda arbetsområde. Parker erbjuder marknadens bredaste utbud inom industriell och mobil hydraulik, ledningskomponenter, filter, pneumatik och elektromekanik.

Parker Hannifin AB tillträder lokalerna den 1 april 2008.

Uthyrningarna i Märsta och Lunda ger tillsammans FastPartner hyresintäkter på 3,1 miljoner kronor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige