Image
Gang Wei, Patrik Andersson och Liu Chun diskuterar förhållandet mellan Göteborg och Kina på Lokalmarknadsdagen den 16 januari.
Gang Wei, Patrik Andersson och Liu Chun diskuterar förhållandet mellan Göteborg och Kina på Lokalmarknadsdagen den 16 januari.

Kina – risker och möjligheter

Lokalmarknadsdagen Vår Det kinesiska intåget i Göteborg har hittills varit framgångsrikt. Volvo PV ägs sedan flera år av Geely, som nu även har gått in som storägare i Volvo AB. Stora kinesiska satsningar är på gång. Hur ser samarbetet mellan Göteborg och Kina ut och hur kan det utvecklas i framtiden? Missa inte den spännande internationella punkten på Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 16 januari!
Publicerad den 3 Januari 2018

Lokalmarknadsdagen äger rum på Clarion Hotel Post tisdagen den 16 januari. Du ser programmet här och du anmäler dig här.

Ett intressant panelsamtal handlar om Göteborgs relationer med Kina - Sveriges export till Kina är nu för första gången på länge större än importen, beroende på den stora bilexporten från Göteborg. Hur ska samarbetet utvecklas? Panelen som diskuterar är:

Gang Wei, vice vd på Geelys innovationsbolag CEVT.
Patrik Andersson, vd, Business Region Göteborg.
Liu Chun, Kinas generalkonsul i Göteborg.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Klöverns vd Rutger Arnhult, Collectors vd Lena Apler och den före detta idrottsprofilen David Lega – och många andra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2020

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 16 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners:
Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY