Image

Kielo köper kontorsfastighet i Jyväskylä

Transaktioner Fastighetsbolaget Kielo, som förvaltas av Brunswick Real Estate, har förvärvat en fastighet på 17 000 kvadratmeter i Jyväskylä i Finland.
Publicerad den 10 Januari 2018

Det nybildade fastighetsbolaget Kielo har avslutat sin tredje finländska investering genom förvärvet av kontorsfastigheten Mattilanniemi 6-8 i Jyväskylä från Aberdeen Standard Investment. Mattilanniemi 6-8 ligger i centrala Jyväskylä och omfattar cirka 17 000 kvadratmeter kontorsyta. Förvärvet är Kielos andra investering i Jyväskylä och det tredje förvärvet sedan bolaget bildades i oktober 2017.

Erik Widmark, partner på Brunswick Real Estate:
- Denna fastighet är ett strategiskt komplement i Kielo-portföljen, både när det gäller läge och fastighetens kvalitet. Vi är mycket nöjda med att avsluta Kielos första kvartal med ytterligare ett förvärv av en högkvalitativ kontorsfastighet. Kielo kommer fortsätta att växa och vi ser många intressanta investeringsmöjligheter i de finländska regionstäderna och Helsingfors under 2018.

Kielos investeringsstrategi är att fokusera på högkvalitativa tillgångar i växande finländska regionstäder och Helsingfors området. Kielo grundades i oktober 2017 med syftet att skapa en attraktiv fastighetsportfölj som ger hög och stabil avkastning med stor tillväxtpotential genom aktiv lokal kapitalförvaltning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige