Image
Keyplants hyr på Lilla Bantorget 15 i Stockholm.
Keyplants hyr på Lilla Bantorget 15 i Stockholm. Bild: Castellum

Keyplants hyr av Castellum

Uthyrning Keyplants expanderar sin verksamhet och tecknar nytt avtal i Castellums fastighet på Lilla Bantorget 15.
Publicerad den 18 Februari 2019

Keyplants är ett väletablerat och expanderande företag som erbjuder front-end design, PM och process design consulting, samt nyckelfärdiga modulära lösningar för Life Sciences och Advanced Technology industrier.
– Vi på Castellum hälsar Keyplants välkomna till vår fina fastigheter på Lilla Bantorget/Torsgatan. Vi tror och hoppas att vi ska kunna hjälpa KeyPlants att expandera sin verksamhet i och utanför våra lokaler, säger Christian Bouvier, affärsområdeschef på Castellum.

Fastigheten på Torsgatan/Lilla Bantorget, där Castellum själva har sitt regionkontor, har närhet till både kommunikationer, restauranger och annan service.
– Lokal och läge är en viktig faktor för Keyplants. Att valet föll på Lilla Bantorget beror dels på det geografiska läget med närhet till smidiga och effektiva kommunikationer för våra anställda, kunder och partners, men också att vi sökte en bra och ändamålsenlig lokal och fastighet att växa i, säger Joakim Bredbo, CFO på Keyplants.

Lokalen som Keyplants hyr är på 611 kvadratmeter. I och med uthyrningen är fastigheten återigen fullt uthyrd.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige