Image
Anna Felländer är keynote speaker på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm.
Anna Felländer är keynote speaker på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm.

Keynote speaker: Anna Felländer

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Anna Felländer är en av Sveriges främsta experter på digitaliseringens påverkan på samhället och det svenska näringslivet. Felländer är nu klar som keynote speaker på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Epicenter Stockholm den 8 maj. Säkra era platser redan nu – på fredag är sista dagen för Boka Tidigt-erbjudandet.
Publicerad den 4 April 2018

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering hålls på Epicenter Stockholm den 8 maj. Till och med fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre! Du anmäler dig här.

Anna Felländer har en bakgrund som chefsekonom och digitaliseringsekonom på Swedbank och har även arbetat på Finansdepartementet och Statsrådsberedningen. Hon är i dag bland annat senior advisor hos Boston Consulting Group och rådgivare till digitaliseringsministern och ett antal olika start-ups. Hon räknas som en av de viktigaste experterna på digitaliseringens påverkan på det svenska näringslivet och samhället.

Hennes föreläsning kommer att handla om de viktigaste trenderna. Hur kommer digitalisering och inte minst artificiell intelligens att utveckla vårt sätt att leva och göra affärer i framtiden? Var finns vinnarna och förlorarna i en framtid där utvecklingen går allt snabbare?

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Vasakronans utvecklingschef Britt Lindqvist, Akademiska Hus vd Kerstin Lindberg Göransson, AMF Fastigheters vd Mats Hederos – och många fler.

Karin Zingmark leder dagen tillsammans med Datschas produktchef Magnus Svantegård.

Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2020

Var: Epicenter Stockholm, Mäster Samuelsgatan 36​​

När: 19 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Två av branschens starkaste strömningar just nu är digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och minskade klimatavtryck. Under den här dagen uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom digitalisering och fastighetsförvaltning.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:

 

Se filmen från 2019 års event här:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY