Image

Karolina Gerdin blir ny kommunikationschef på BSK

Bolag BSK Arkitekter stärker företaget ytterligare och anställer Karolina Gerdin som kommunikationschef. Hon kommer närmast från en tjänst som kommunikationsansvarig på C.F. Møller. Dessförinnan var Karolina Gerdin anställd på White arkitekter under fem år för att utveckla företagets kommunikation i digitala kanaler.
Publicerad den 14 Februari 2017
Karolina Gerdin. Bild: BSK Arkitekter
Karolina Gerdin.

– BSK Arkitekter är med och påverkar samhället på ett helt unikt sätt genom sin arkitektur. Medarbetarna har en vilja att förstå omvärldens utmaningar och generera den kunskap som krävs för att möta dem. Här finns riktigt goda förutsättningar att utveckla kommunikationen och jag är supertaggad att leda den processen, säger Karolina Gerdin.

Utöver sex år i arkitektbranschen har Karolina Gerdin en bakgrund inom journalistik, reklam och PR. Hon har tidigare arbetat som copywriter och redaktör med Nordiska Kompaniet som främsta uppdragsgivare, varit pressansvarig för SR P1 och en av projektledarna för Sveriges Radios satsning på nya webbkanaler och sociala plattformar.

– Karolina har en värdefull branscherfarenhet, kompetens inom innehållsdriven marknadsföring och förståelse för dagens medielandskap. Detta är precis vad vi behöver för att utveckla vår kommunikation och stärka vår position på marknaden, säger Anna Bergström, vice vd för BSK Arkitekter.

– Vi lever i en tid av stora förändringar. Kommunikation är ett strategiskt nav, inte bara för att profilera oss som företag, utan också för att stärka våra kunders identitet genom arkitektur. Vi verkar i en bransch med ansvar för hållbar samhällsbyggnad och har en viktig uppgift i att förmedla vilka värden arkitekturen skapar för att engagera fler i hur våra städer och samhällen ska formas. Det känns bra att vi nu kan ge kraft åt detta, säger Stina Ljungkvist, vd för BSK Arkitekter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige