Image
Ramsdalen 3:1.
Ramsdalen 3:1. Bild: K-Fastigheter

K-Fastigheter i nytt JV – ska utveckla fastighet i Haninge

Bolag K-Fastigheter och två samarbetsparter, Innovation Properties och Borohus, har bildat ett bolag för att gemensamt utveckla fastigheten Ramsdalen 3:1 i Haninge kommun. Det nybildade bolaget kommer att utveckla en detaljplan för byggrätter.
Publicerad den 28 Maj 2021

K-Fast Holding, Innovation Properties och Borohus har bildat ett gemensamägt bolag med syfte att utveckla fastigheten Haninge Ramsdalen 3:1 i Haninge kommun. Tomtarealen uppgår till drygt 72 000 kvadratmeter och det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 9 miljoner kronor.

– Fastigheten ligger fint i Källtorp mellan Vendelsö och Vendelsömalm, vid ett befintligt villa- och skogsområde. Tillsammans med våra partners i detta projekt ska vi utveckla tomten och detaljplanen till ett bostadsområde med blandad bebyggelse, säger Jacob Karlsson, vd för K-Fastigheter.

– Vi är stolta över att kunna bygga vidare på vårt redan starka samarbete mellan K-Fastigheter och verksamheten inom Mjöbäcks och Borohus, kommenterar Göran Nergården, ordförande i Borohus AB.

– Vi ser fram emot startskottet på ett fint och givande samarbete med K-Fastigheter, ett bolag med samma värderingar som vi, vilket bådar gott för framtiden, kommenterar Kristian Wahlberg, ordförande i Innovation Properties.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY