Image
Robert Fekete.
Robert Fekete. Bild: Juul Frost Arkitekter

Juul Frost Arkitekter anställer ny partner till nystartat kontor i Stockholm

Bolag Robert Fekete blir partner och ledare på Juul Frost Arkitekters nyetablerade stockholmskontor. Det sker som ett led i den dansk-svenska arkitektverksamhetens strategi att stärka sin position på den skandinaviska marknaden.
Publicerad den 24 Februari 2022

Robert Fekete kommer med gedigna erfarenheter, nu senast från positionen som kreativ ledare och kontorschef hos Arkitekterna Krook & Tjäder under perioden 2015–2021. Han har tidigare varit partner och en del av Juul Frost Arkitekter mellan 2007 och 2015.

Som partner med bas i Stockholm har Robert Fekete ansvar för att stärka Juul Frost Arkitekters existerande nätverk och etablera nya kontakter med relevanta aktörer inom byggeri och fastighetsutveckling i Sverige.
– Vi har sedan 1998 utvecklat en stark position och en bred portfölj i Sverige, särskilt i Malmö och Öresundsregionen. I förlängningen av det är det bara naturligt att konsolidera vår närvaro på den svenska marknaden. Med kontoret i Stockholm och anställningen av Robert utökar vi vår räckvidd och kan nu leverera rådgivning lokalt i stora delar av Sverige, säger Flemming Frost, Founding Partner.
– Det är med stor stolthet och glädje jag åter träder in i partnerkretsen bland nygamla kollegor hos Juul Frost Arkitekter. Jag ser med entusiasm och tillförsikt fram emot att sprida vår kunskap om arkitekturens potential att skapa livskvalitet och mervärde samt att, med utgångspunkt från vårt nyetablerade kontor i Stockholm, utveckla våra relationer och vår närvaro i Sverige, säger Robert Fekete.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige