Image
Felix Pettersson.
Felix Pettersson. Bild: JSR Fastigheter

JSR rekryterar och tecknar nytt hyresavtal

Bolag JSR Fastigheter tecknar nytt hyresavtal med Bilprovningen och rekryterar Felix Pettersson från Atrium Ljungberg.
Publicerad den 25 Februari 2020

JSR Fastigheter har anställt Felix Pettersson som ny Investment Manager. Han kommer senast från en liknande roll hos Atrium Ljungberg.
– Felix Pettersson stärker vår investeringsverksamhet och säkrar möjligheterna till att bygga upp en stabil förvaltningsportfölj, säger Samuel Beckstrand, vd på JSR Fastigheter.

JSR Fastigheter har även skrivit ett nytt hyresavtal med Bilprovningen i Högdalen. Bilprovingen beräknas flytta in i de nyproducerade lokalerna under hösten 2021. Uthyrningen är ett resultat av det utvecklingsarbete som JSR Fastigheter driver på fastigheten Blixtljuset 17 i Högdalen.
– Vi är glada över att kunna möjliggöra Bilprovningens fortsatta expansion i Stockholmsområdet, säger Felix Pettersson, Investment Manager på JSR fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Söderlundh: Så slår coronakrisen mot fastighetsmarknaden

Bostäder Coronakrisen har slagit till med full kraft och med den följer stor osäkerhet framöver för många branscher. I en intervju med Fastighetssverige berättar Pangeas analyschef Mikael Söderlundh om vilka segment som krisen kan slå hårdast mot och varför det samtidigt finns en starkt motståndskraft på den svenska fastighetsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY