Image

Jones Lang LaSalle vinner uthyrningsuppdrag för Wallenstam

AFFÄRER Wallenstam har anlitat Jones Lang LaSalle som rådgivare vid uthyrning av kontor i två av deras projektfastigheter vid Avenyn.
Publicerad den 25 Februari 2009

Uppdraget, som börjar den 1 mars 2009, avser uthyrning av kontorslokaler i fastigheterna Kungsportsavenyn 37 samt Engelbrektsgatan 26-28. Fastigheterna genomgår idag omfattande renovering där lokalerna kommer att anpassas till moderna och smarta lösningar för företag med 10 till 50 anställda.

I uppdraget så kommer lokalerbjudandet anpassas efter rådande marknadsefterfrågan där dialogen med de lokalsökande företagen blir en väldigt viktig del.

– Det är glädjande att vi fått förtroendet av Wallenstam att hyra ut dessa attraktiva kontor. Vår starka marknadsposition i Göteborg med flera framgångsrika uthyrningar i regionen i kombination med vårt fokuserade och engagerade arbetssätt har bidragit till att Wallenstam valde oss i en av deras satsningar på att utveckla staden. Trots att utbudet av kontorslokaler idag är stort, är det få ytor som motsvarar företagens förväntningar, säger Mikael Wallgren, chef Uthyrning kommersiella lokaler på Jones Lang LaSalle.Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige