Image
Johanna Gattberg.
Johanna Gattberg. Bild: Atrium Ljungberg

Johanna Gattberg till Atrium Ljungberg

Karriär Atrium Ljungberg har rekryterat Johanna Gattberg som ny affärsutvecklare. Hon kommer närmast från tjänsten som uthyrningschef på Klövern där hon har ansvarat för sälj- och uthyrningsverksamheten.
Publicerad den 21 Februari 2020

Tidigare har hon bland annat arbetat åtta år på Fabege, men har även en diger bakgrund från finansbranschen.

Sickla utvecklas till en tät och blandad stad och en förlängning av Stockholms innerstad. Johanna Gattberg blir en del i teamet som arbetar med projektet och kommer primärt att fokusera på utveckling av kommande kontorsbyggrätter.

– Vi är väldigt glada över att Johanna börjar hos oss på Atrium Ljungberg. Hon har en gedigen erfarenhet och med sitt kundperspektiv kommer hon att vara en nyckelperson i utvecklingen av Sicklas framtid, säger Håkan Hyllengren, affärsutvecklingschef Sickla.

– Jag ser fram emot att börja hos Atrium Ljungberg och att få bidra med min erfarenhet kring kund, och arbeta med detta i tidiga skeden. Att dessutom göra det i ett så spännande och inspirerande område som Sickla kommer bli oerhört givande, säger Johanna Gattberg.

Johanna Gattberg tillträder sin tjänst till sommaren 2020.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige