Image
JM lanserar intelligenta hem.
JM lanserar intelligenta hem. Bild: JM

JM väljer Samsung för lansering av intelligenta lösningar

Teknik JM sätter en ny standard för nyproduktion genom lanseringen av nya intelligenta lösningar för hem och fastigheter.
Publicerad den 13 Mars 2020

En av kundinsikterna som legat till grund för dessa nya lösningar är insikten om att man oroar sig som mest för sitt hem när man inte är hemma. Med hjälp av exempelvis uppkopplade brandvarnare i flerbostadshus ökar den gemensamma tryggheten för alla i fastigheten. Det kan också handla om att kunna stänga av spisen eller hushållsapparater på distans i en app i mobilen.

JM:s Intelligenta hem kommer framöver även innefatta dimbar belysningsstyrning i alla rum, smarta vitvaror, digitala lås, röststyrning och möjligheten att kunna släcka allt med ett knapptryck vid dörren när man går hemifrån. I paketerbjudanden ingår även ett introduktionsmöte där en tekniker visar och anpassar hemmets smarta funktioner efter kundens önskemål.

Som samarbetspartner i denna utveckling har JM valt Samsung. Intelligenta Hem erbjuds som tillval i nya projekt i Sverige och därefter i övriga koncernen. I vissa projekt kan även erbjudanden ingå i köpet av bostaden. De nya smarta funktionerna och antalet projekt utökas löpande.
– JM och Samsung delar samma vision för det intelligenta hemmet där användarvänlighet och kundbehov är i centrum. Genom partnerskapet med Samsung och med deras koncept Connected Living där bland annat produktserien SmartThings ingår kan vi ge kunderna bästa möjliga start på ett tryggare och bekvämare boende, som kunden enkelt kan komplettera på egen hand, säger Johan Wiksell, ansvarig för Intelligenta hem på JM.
– Samarbetet med JM är ett tecken på att det smarta hemmet som det länge pratats om verkligen är på framfart och på väg in i de svenska hemmen på riktigt. Nu väljs smart teknik redan i samma skede som man väljer kakel, tapeter och de andra viktiga delarna som formar ens hem. Med vårt koncept Connected Living vill vi förenkla JM-kundernas vardag, både i och utanför bostaden, så att de får mer tid till det som är viktigast för dem, säger Oscar Nöjd, affärsutvecklingschef på Samsung IM i Norden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige