Image

JLL får uppdrag av Stadsmissionen

UTHYRNING Jones Lang LaSalle är rådgivare när Stadsmissionen söker ny lokal för sin skolverksamhet. Stadsmissionen söker cirka 5 500 kvadratmeter.
Publicerad den 3 Juni 2010

Stadsmissionens driver sedan slutet av 1800-talet den enda skolan i Sverige som erbjuder folkhögskola, yrkeshögskola, gymnasium, IV-program och särgymnasium under samma tak. Det är en fristående del av Stockholms Stadsmission, en idéburen non-profitskola som utmanar och kompletterar Stockholms privata och kommunala skolor.

Skolan som idag har sin verksamhet i Liljeholmen i Stockholm är i behov av nya lokaler då nuvarande lokal skall rivas. Jones Lang LaSalle hjälper Stadsmissionen att hitta lämplig lokalyta på cirka 5 500 kvadratmeter som antingen är anpassade eller som har potential för att passa en skolverksamhet.

Viktiga parametrar i lokalsökningsprocessen är närhet till kommunikation, skyltläge och flexibla lokaler, och möjligheten att ingå ett långsiktigt samarbete med hyresvärden.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige