Image

JLL etablerar Max&Co i Sverige

Bolag Det italienska klädmärket Max&Co ska nu ta steget in på den nordiska marknaden. JLL Retail Tenant Representation agerar rådgivare i arbetet att finna en partner och butiker i Sverige, Finland och Norge.
Publicerad den 14 Januari 2016
JLL har fått uppdraget att etablera Max&Co i Norden. Bild: Max&Co
JLL har fått uppdraget att etablera Max&Co i Norden.

Max&Co är ett internationellt ready-to-wear märke grundat i Italien. Varumärket har sitt ursprung i en lång tradition av design, textil och öga för detaljer. Max&Co:s kollektioner vänder sig till den stilsäkra, ungdomliga kvinnan.

Max&Co är sedan tidigare etablerat över hela Europa, främst genom egna butiker men också i varuhus. Nu expanderar de även i norra Europa och med hjälp av JLL Retail Tenant Representation letar de både efter en affärspartner och butikslokaler i Norge, Finland samt Sverige.

- Jag är oerhört glad över möjligheten att få jobba med Max&Co. Deras medvetna design kommer passa den svenska konsumenten utmärkt. Det intresset som hittills har visats från fastighetsägare och detaljhandeln är ett bevis på att Max&Co. är efterlängtat i Sverige, säger Martin Lindgren från JLL.

Max&Co är en del av Max Mara Fashion Group och finns representerad på fem kontinenter med över 400 butiker.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige