Image

JLL Capital Markets växer

Karriär JLL Capital Markets rekryterar hotellexperten Peter Wiven-Nilsson och två juniora analytiker till kontoret i Stockholm.
Publicerad den 17 Augusti 2015
Peter Wiwen-Nilsson. Bild: JLL
Peter Wiwen-Nilsson. Viktoria Fors. Bild: JLL
Viktoria Fors. Joakim Villner. Bild: JLL
Joakim Villner.

- I syfte att befästa vår position som Sveriges mest ansedda transaktionsrådgivare har vi rekryterat hotellexperten Peter Wiwen-Nilsson. Peter kommer närmast från en tjänst som vice vd på Elite Hotels. Hotellfastigheter intresserar många av våra kunder och Peter kommer att bidra till att ytterligare fördjupa vårt erbjudande genom sin gedigna kunskap och erfarenhet inom hotellsegmentet, säger Tom Lindahl, chef för JLL Capital Markets.

Viktoria Fors och Joakim Villner förstärker teamet som analytiker. Båda är nyutexaminerade från Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning mot fastigheter.

- Vi behöver förstärka vårt team med juniora krafter och vi är mycket glada att Viktoria och Joakim ansluter till teamet, säger Susanne Sundeman, COO på JLL Capital Markets.

JLL Capital Markets erbjuder sina kunder hjälp med att genomföra betydande transaktioner inom fastighets- och kapitalmarknaden. Vi arbetar som rådgivare och projektledare och verksamheten präglas av gedigen erfarenhet och stort engagemang.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige