Image
Jesper Mårtensson.
Jesper Mårtensson. Bild: Balder

Jesper Mårtensson blir tillförordnad CFO i Balder

Bolag Med anledning av den brottsmisstanke som finns mot två av Balders ledande befattningshavare har Balders styrelse beslutat att med omedelbar verkan tillsätta Jesper Mårtensson som tillförordnad CFO i Fastighets AB Balder.
Publicerad den 15 Juni 2020

– Det känns naturligt att Jesper tillträder den här rollen, främst för att han rent kompetensmässig är helt rätt person för uppdraget men också för att jag vet att vi arbetar väldigt bra tillsammans, säger Erik Selin.

Jesper Mårtensson har mer än 15 års erfarenhet inom fastighetsbranschen och har bland annat arbetat som CFO i SveaReal AB och Key Account Financial Manager i Newsec Asset Management. Han kommer närmast från ES Fastigheter AB där han primärt ansvarat för koncernens ekonomi och finans men även varit aktiv i ett flertal bolag där ES Fastigheter är en större aktieägare. Jesper Mårtensson tillträder rollen omedelbart.
– Jag går in i denna roll med stor respekt och ödmjukhet. Då jag känt Erik i tio år och vi arbetar väldigt bra tillsammans samt mot min bakgrund blir det naturligt för mig att ta mig an denna roll, säger Jesper Mårtensson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige