Image

Jernhusens HR-chef går vidare

Karriär Jernhusens HR-chef Ulrika Frisk slutar på företaget för att under hösten tillträda tjänsten som HR-chef på Anticimex i Sverige.
Publicerad den 14 Augusti 2014

Ulrika Frisk kom till Jernhusen i februari 2009 med uppdraget att utveckla HR-avdelningen och dess verksamhet. Hon var först ut att representera HR i ledningsgruppen och har framgångsrikt utvecklat Jernhusens HR-processer. Ulrika har också startat upp företagets ledarutvecklingsprogram och tagit initiativ till Jernhusens medarbetarundersökning.

– Jag vill tacka Ulrika för det fantastiska jobb hon har gjort med att utveckla HR till att bli en stabsfunktion som verkligen bidrar till vår affär, säger Kerstin Gillsbro, vd på Jernhusen.

- Det är också roligt att se att Jernhusen lyckas med att utveckla sina medarbetare till att ta sig an ännu större uppdrag. Jag önskar Ulrika all lycka till i sin nya position.

Ulrika sista arbetsdag på Jernhusen blir under oktober. Rekrytering av ny HR-chef har inletts.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige