Image

Jernhusen tecknar ramavtal med 14 teknikkonsulter

Bolag Jernhusen har tecknat ramavtal med ett nätverk av teknikkonsulter och arkitekter som täcker behoven av konsulter för utveckling av stationer, depåer och kombiterminaler över hela landet.
Publicerad den 21 Augusti 2015

I linje med Jernhusens övergripande mål att främja kollektivt resande utvecklar Jernhusen stationsområdena i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö med -kontor och handel. Framöver kommer också projekt startas för utveckling av nya depå- och godsterminalområden. I den dagliga förvaltningen av stationer, depåer och kombiterminaler finns också stora behov av teknikkonsulter.

- Vi har gjort ett omfattande urvalsarbete och är mycket nöjda med detta rikstäckande nätverk av kompetenta konsulter som tillsammans med oss kan fortsätta utveckla våra fastigheter utmed järnvägen, säger Björn Heiling, ansvarig inköpare på Jernhusen.
Ramavtalen gäller under två år med option på förlängning.

De företag som Jernhusen tecknat ramavtal med är:
Atkins, Cowi, Faveo Projektledning, Fojab Arkitekter, Forsen Projekt, Grontmij, Hifab, Projektengagemang, Ramböll, Sweco, Tengbomgruppen, Tyréns, WSP och ÅF.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige