Image

Jernhusen rekryterar inom arkitektur och stadsbyggnad

Karriär Jernhusen stärker sin arkitektur- och stadsbyggnadskompetens genom att rekrytera Anna Bergström och Jonas Jernberg som projektutvecklare.
Publicerad den 16 Oktober 2017
Anna Bergström. Bild: Per Kristensen
Anna Bergström.

Jernhusen står inför stora utvecklingsprojekt i Stockholm City när planerna för en ny Centralstation tar form. Arkitekt Anna Bergström ska initialt fokusera på program- och hållbarhetsarbetet.

– Det känns fantastiskt att få in Annas kompetens och erfarenheter i ett så utmanande stadsutvecklingsprojekt som överdäckningen av Centralstationsområdet i Stockholm. Vi är övertygade om att hennes gedigna arkitekturkompetens kommer stärka oss ytterligare som beställare, säger Daniel Markström, regionchef Jernhusen.

Anna Bergström vkommer från en roll som delägare och vice vd på BSK Arkitekter.

– Anna är en drivande arkitekt som har lett arbetet hos oss i många komplexa projekt. Vi gratulerar Jernhusen till rekryteringen och till att teamet kring utvecklingen av Stockholms mest krävande projekt nu får ytterligare en stark arkitekt i ledningen, säger Stina Ljungkvist, vd för BSK Arkitekter.

Jernhusen rekryterar samtidigt Jonas Jernberg, arkitekt och hållbarhetsexpert inom stadsbyggnad, till region Riks.

– Stadsutveckling i stationsnära lägen är värdeskapande i så många aspekter. Jernhusens verksamhet växer med både fler och större projekt. Båda rekryteringarna är en del i företagets satsning inom stadsutveckling, säger Ann Wiberg, affärsområdeschef Jernhusen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige