Image
Kerstin Gillsbro.
Kerstin Gillsbro. Bild: Jernhusen

Jernhusen inför möjlighet till månadshyror återstoden av 2020

Bolag Under rådande omständigheter med utbrottet av coronaviruset vill Jernhusen underlätta för hyresgästerna och erbjuder därför tillfälligt alla möjligheten till månadsbetalning istället för kvartalsbetalning under hela år 2020. De nya rutinerna införs omgående för de hyresgäster som så önskar.
Publicerad den 13 Maj 2020

– Det är en tuff period för hyresgästerna och vi jobbar på flera fronter för att stötta dem så mycket vi kan. Vi har tidigare beslutat att totalt lägga 250 miljoner kronor för att stötta hyresgäster som drabbas av restriktioner med anledning av coronakrisen, säger Åsa Dahl, chef affärsområde Stationer på Jernhusen.

Möjligheten till månadsbetalning året ut är ytterligare en av flera åtgärder som införs för att stötta hyresgästernas likviditet på lång och kort sikt.
– Då många hyresgäster på depåerna också påverkas av coronakrisen gäller möjligheten att tillfälligt övergå till månadshyra alla våra hyresgäster, säger Micael Svensson, chef affärsområde Depåer och Kombiterminaler på Jernhusen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Grönt ljus för Castellums polishusplaner

Bolag Fastighetsjättens mål om att ersätta GP:s gamla tryckeri med ett nytt polishus ser ut att gå i lås.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY