Image
Jeansbolaget öppnar i MQ's tidigare lokaler på Holmgatan.
Jeansbolaget öppnar i MQ's tidigare lokaler på Holmgatan. Bild: Diös

Jeansbolaget öppnar hos Diös i centrala Falun

Uthyrning I december öppnar den expansiva klädkedjan Jeansbolaget en butik i fastighetsägaren Diös lokal på Holmgatan i centrala Falun. Med stort fokus på personlig service och den fysiska köpupplevelsen utvecklas lokalen till en inbjudande butik med välkända varumärken.
Publicerad den 8 Oktober 2021
Annons
Image

Jeansbolaget har sedan starten 2016 etablerat butiker över hela Sverige i snabb takt. På Holmgatan i Falun kommer 4-5 personer att jobba, med den blivande butikschefen och delägaren Alexander Dalsten i spetsen. I utvecklingen av den nya butiken uppgraderas ytskikten medan stora delar av lokalens befintliga inredning återbrukas och görs om med Jeansbolagets egen prägel för att matcha varumärkets koncept.
– Jeansbolagets etablering på Holmgatan innebär ytterligare en attraktiv anledning att besöka stadskärnan. Här skapas en modern butik på ett hållbart sätt. Kedjans tydliga denimfokus och gemytliga serviceinriktning tilltalar en bred målgrupp, och vi är övertygade om att satsningen kommer bidra till ett ökat flöde av människor i området, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös.

Butikschefen Alexander Dalsten går in som delägare i butiken tillsammans med Johan Bergman och Jonas Jansson, som även driver Jeansbolagets butiker i galleria Flanör, Gävle, respektive Valbo köpcentrum.
– Det känns helt rätt att stärka vår närvaro i Dalarna. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder en personlig upplevelse och ett grymt utbud av kvalitativa plagg. Vi har ett gott samarbete med Diös på flera orter och ser fram emot att stärka vår relation genom en etablering i Falun, säger Alexander Dalsten, butikschef och delägare, Jeansbolaget.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY