Image
Jeansbolaget flyttar in i Diös lokaler i centrala Mora.
Jeansbolaget flyttar in i Diös lokaler i centrala Mora. Bild: Diös

Jeansbolaget etablerar sig i Mora

Uthyrning Nu är det klart att konfektionskedjan Jeansbolaget blir ny hyresgäst till Diös på Kyrkogatan i centrala Mora. Lokalerna utvecklas just nu i sin helhet efter Jeansbolagets butikskoncept inför invigningen den första oktober.
Publicerad den 9 Augusti 2019
Annons
Image

Jeansbolaget har sedan starten 2016 etablerat butiker över hela Sverige. Satsningen i Mora blir den 31:a i ordningen. Med sitt huvudsakliga fokus på denim strävar de efter att förse kunder med mode av bra kvalitet från välkända varumärken. Jeansbolaget är sedan tidigare hyresgäst till Diös i Luleå och Gävle.

– Vi är glada över att möjliggöra för Jeansbolagets satsning i Mora. Etableringen mitt på gågatan blir ett bra komplement till det befintliga utbudet i stadskärnan. Vi är övertygade om att Jeansbolaget kommer att öka stadens attraktivitet och bidra med ökade flöden av människor - helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger Markus Westman, förvaltare, Diös.

– Vi är glada över vår etablering i centrala Mora då många kedjor väljer bort mindre orter för etableringar i större städer och köpcentrum. Mora har ett stort handelsupptagningsområde så en butik med de största jeansvarumärkena kommer att tillföra mycket för många. Vi på Jeansbolaget ser fram emot en spännande och händelserik höst tillsammans med Diös, säger Sandra Hammarstrand, franchisetagare, Jeansbolaget.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Erik Selin om SBB:s bud på Hemfosa – och sitt snabba aktieklipp

Bolag Under oktober månad köpte Erik Selin 480 000 aktier i Hemfosa, till ett värde av cirka 50 miljoner kronor. För Fastighetssverige berättar branschprofilen hur han ser på sitt snabba klipp – och SBB:s bud på Hemfosa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY