Image

Jarlahuset nu fullt uthyrt

Uthyrning Tio månader före färdigställandet är Jarlahuset på Birger Jarlsgatan i Stockholm fullt uthyrt. Det sista kontraktet, om 5 700 kvadratmeter, är nu tecknat.
Publicerad den 28 Juni 2011

- Av olika anledningar vill hyresgästen inte att vi går ut med vilka de är. De flyttar in om ett år, säger Gabrielle Hemmerlind på DTZ som har haft uthyrningsuppdraget för fastighetsägaren Probitas.

Tidigare uthyrningar har gjorts till Hemköp, Forma Publishing Group, Talentum Media och Talentum HR.

Jarlahuset, som är q-märkt, ska miljöklassas och blir därmed en av de första äldre byggnaderna i Stockholm som miljöklassas.

- Konceptet och målsättningen med Jarlahusprojektet har varit att bevara byggnadens karaktär men att lyfta kvarteret ur dess anonymitet. Dels genom nya hyresgäster med goda varumärken, dels genom att öppna upp, modernisera och skapa effektiva och flexibla kontorslösningar med miljömässig hänsyn, säger Samuel Borg, vd och koncernchef på Probitas.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige