Image
Jacob Karlsson.
Jacob Karlsson. Bild: Axel Ohlsson

Jacob Karlsson till Stora Bostadsdagen

Stora Bostadsdagen För tio år sedan satsade han och Erik Selin en miljon kronor var i K-Fastigheter, bolaget som succénoterades på börsen i november och som i dag har ett börsvärde på 5,7 miljarder kronor. Möt den 33-årige superentreprenören Jacob Karlsson på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari!
Publicerad den 29 Januari 2020

Jacob Karlsson är proffslöparen vars karriär förstördes i en motocrossolycka. Istället satsade han allt på fastighetsutveckling. Tillsammans med Balder-Erik Selin har han byggt upp K-Fastigheter till ett av landets mest snabbväxande bostadsbolag. På Stora Bostadsdagen berättar han om sin resa från sjuksängen med 13 brutna ben efter motocrossolyckan till att han i dag är en av landets yngsta och mest framgångsrika börs-vd:ar.

Stora Bostadsdagen hålls på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari, med Anna Bellman som moderator. Det är ett heldagsseminarium om bostadsmarknad, bostadsutveckling, bostadspolitik och bostadsfastigheter. Analyser och spaningar blandas med intervjuer och panelsamtal. Bland de medverkande på scen återfinns bland andra Nordeas chefsekonom Annika Winsth, SBAB:s Robert Boije, MP:s bostadspolitiska talesperson Emma Hult, Skanskas Mikael Matts, Aros Bostads vd Magnus Andersson och Bonavas Sverigechef Fredrik Hemborg.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här, senast 7 februari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Stockholm 2020

Var: Spegelsalen, Grand Hotel

När: 12 februari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här.

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Läs om förra årets event här

Film från senaste eventet:


Partner:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY