Image
Italienskt premiummärke till Bibliotekstan.
Italienskt premiummärke till Bibliotekstan. Bild: Hufvudstaden

Italienskt premiummärke till Bibliotekstan

Uthyrning Till hösten öppnar det italienska premiumvarumärket Technogym en konceptbutik om cirka 150 kvadratmeter i en av Hufvudstadens fastigheter på Smålandsgatan 20 i Stockholm. Det blir träningsvarumärkets första butik i Sverige men de är redan etablerade i storstäder som Milano, Zürich och Köpenhamn. Detta innebär även att i princip samtliga av Hufvudstadens butikslokaler i Stockholm nu är uthyrda.
Publicerad den 22 Juni 2022

Technogyms träningsutrustning och gymlösningar kännetecknas av hög kvalité och användarvänlig funktionalitet. De är världsledande inom wellness-genren genom sin innovation, italienska design och banbrytande teknologi. Technogyms produkter återfinns idag bland annat på de mest eftertraktade gymmen samt på många 5-stjärniga hotell världen över.

Butikernas utformning är resultatet av ett samarbete mellan Technogym och designern Antonio Citterio som är känd för sina rena linjer vilket kommer avspegla sig i butikens inredning. Förutom samarbetet med Antonio Citterio ingick varumärket nyligen ett samarbete med lyxvarumärket Dior och tillsammans tog de fram ett urval av träningsredskap i limited edition.
– Intresset för butikslokaler i Stockholms city har ökat markant under våren och vi ser en tydlig återhämtning efter pandemin. Technogym är ytterligare ett bevis på detta samt ett spännande varumärke inom hälsa och träning som bidrar till att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

I anslutning till Technogyms lokal öppnar även snart en ny premium träningsanläggning där stora delar av Technogyms sortiment kommer återfinnas.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige