Image

ISS tecknar FM-avtal med Locum

Bolag ISS och Locum har tecknat ett femårigt avtal om teknisk drift och övriga fastighetstjänster.
Publicerad den 5 Januari 2012

Uppdraget omfattar totalt 161 600 kvadratmeter bruttoarea i närsjukhusen Jakobsberg sjukhus, Löwenströmska sjukhuset, Bromma sjukhus samt Råstensstugan och Spånga familjecentral. Alla anläggningar är belägna i de nordvästra delarna av Stockholms Län och förvaltas av Locum.

- Det är mycket glädjande att ISS fått förtroendet att ta hand om den tekniska driften på flera av närsjukhusen inom Stockholms län. För oss är det en genombrottsaffär när det gäller den tekniska förvaltningen på sjukhusen. Vi vill på alla sätt skapa en problemfri vardag för kunden och ser fram emot ett utvecklande och långt samarbete med Locum, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.

- För Locum är det glädjande med en ny samarbetspartner inom fastighetsdrift av sjukhus, som vunnit kontraktet med en hög offererad kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Vår förhoppning är att ISS i sitt arbete ska bidra med att höja vår gemensamma kundnöjdhet, säger Marie Boestad, fastighetsdirektör Locum AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige