Image
AMF Fastigheters Urban Escape.
AMF Fastigheters Urban Escape. Bild: AMF Fastigheter

Isabella Löwengrips bolag till Urban Escape

Uthyrning Nordic Tech House, Löwengrip Beauty, Hermine Hold och Löwengrip Invest, blir en del av AMF Fastigheters Urban Escape. Avtalet avser 900 kvadratmeter flexibel kontors- och handelsyta där de har som målsättning att bidra till utvecklingen av framtidens retail.
Publicerad den 13 Augusti 2018

Isabella Löwengrips samtliga företag och Nordic Tech House flyttar från tidigare Stureplansadressen till AMF Fastigheters Urban Escape.

- Företagandet vi bedriver baseras till stor del på samarbeten, drivkraften av många, och synergierna i olikheter som kompletterar varandra. Lägg sedan in trendkänslighet och digitalt bemästrande och då har du möjliggjort en framtid utan begränsningar. Vi lever i konstant förändring och har valt att anpassa oss till denna konstant. Därför flyttar vi just hit, och det känns otroligt bra, säger Isabella Löwengrip, vd, Löwengrip Invest.

Flytten är strategisk med syfte att expandera genom att välkomna och attrahera nya samarbeten.
- Denna flytt ger oss möjligheten att utreda, forska i och skapa framtidens handelsplats. En plats där on-line möter off-line. Samtidigt väljer vi att betrakta denna plats som en kanal i sig, säger Linus Kaasik, Co-Founder & Head of Investments på Nordic Tech House.
Med etableringen återstår endast några tusental kvadratmeter vakant yta i kvarteret med Sveriges mest intressanta företagsmix bestående av bland annat Wework, Spotify, EQT och många fler.

- Detta visar styrkan i AMF Fastigheters vision och hur väl denna gifter sig med alla typer av innovativa och framgångsrika företag. Med varje ny hyresgäst blir Urban Escape och nya Gallerian verklighet, där mångfalden är vårt starkaste framgångsrecept, säger Niklas Haglund, projektchef Urban Escape, AMF Fastigheter.

Inflyttning sker under första kvartalet 2019.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige